Societatea comerciala Turcoaz Trading SRL !

Societatea a fost infiintata in anul 2001. Venim din spate cu o experienta relevanta a actionariatului de peste 21 de ani in domeniu. 

Suntem distribuitor UNIC in Romania si comercializam profile PVC pentru ferestre si usi.

POLITICA  PRIVIND  CALITATEA

Societatea noastră este pregătită să răspundă cerintelor de calitate ale pietei româneşti, la standarde înalte, asigurând calitatea conform normelor internationale. Pentru a transpune în realitate proiecte de calitate, avem mereu în vedere scăderea la minim a erorilor. De asemenea, societatea noastră răspunde oricăror solicitări şi se adaptează acestora. În politica sa, societatea, urmăreşte utilizarea resurselor în modul cel mai avantajos clientilor săi, pentru a răspunde concurentei de pe piată cu multă putere şi profesionalism.
Societatea promite clientilor executii de proiecte la cele mai înalte standarde de calitate, asigurând astfel serviciile unei echipe profesioniste, fortă de muncă puternică şi calificată. Permanent se asigură conditii optime pentru desfăşurarea activitătii fără a afecta mediul înconjurător.

In decursul anilor de activitate in domeniul tamplariei termoizolante activitatea firmei a urmat o linie ascedenta datorata seriozitatii, promtitudinii precum si a profesionalismului. Pentru a va putea convinge de calitatea produselor si serviciilor noastre, nu ezitati sa ne contactati.

MISIUNEA NOASTRĂ

Obiectivele urmărite în următorii doi ani sunt:

1.Dezvoltarea şi diversificarea de relaţii de colaborare cu cât mai mulţi parteneri atât din ţară cât şi din străinătate;
2.Mărirea cotei de piată prin deschiderea mai multor puncte de lucru;
3.Instruirea personalului pentru atingerea calitătii muncii şi serviciilor;
4.Asigurarea de servicii excelente clientilor;
5. Promovarea unei afaceri profitabile şi durabile ce se suprapune nevoilor.

Societatea Turcoaz Trading SRL îşi propune ca în următorii ani să dobândească cele mai performante competente privind coordonarea şi executia unor lucrări de constructii civile şi industriale. Proiectele la care ne angajăm vor fi finalizate în timpul cel mai scurt şi in conditiile cele mai avantajoase clientilor. Asigurăm lucrări de înaltă calitate, executate cu măiestrie asemenea unor lucrări de artă.

Ce oferim ?

Cum în centrul preocupărilor noastre se afla in permanenta satisfacerea clientului, cautam sa oferim intotdeauna soluţii specifice, personalizate, precum asigurarea transportului la cerere si oferirea unui raport bun calitate-pret.

Cum lucram ?

Promovam comunicarea permanenta intre noi si partenerii nostrii, oferind consultanta de specialitate, astfel incat produsele si serviciile noastre sa atinga si sa depaseasca asteptarile clientilor nostri.